Tanjir malih zalogaja za decu

Leto je vreme kada se sva deca intenzivnije druže, jer je manje obaveza oko škole i vanškolskih aktivnosti. Nekada se dogodi da vaša deca pozovu drugare u goste i da možda time u tom trenutku niste oduševljeni, ali šta je tu je.

Kada su deca već stigla, a mrzi vas da na ovim vrućinama pečete palačinke (iako bi ih deca uvek izabrala, da se ona pitaju), možete prirediti jedan veliki šareni tanjir raznolikih malih zalogaja.

Sada je sezona raznolikog voća, a i povrća nam ne manjka. Kada tome dodate krekere i malo delikatesnog sira i šunke, gozba je na pomolu.

Neka vaša najveća posuda ima ivice, jer deca su sklona da naprave nered, a ovakva posuda im to onemogućava. Mali zalogaji koje mogu da pokupe čačkalicama biće velika zabava i učenje o ukusima koji se mogu mešati, što da ne.

Dinja. lubenica, maline, bebi šargarepe, jabuke, kačkavalj, šunkica obmotana oko celera na primer, pustite mašti na volju. Dodajte kreker u malim posudicama i niko gladan neće otići kući, a šareni tanjir malih zalogaja, ubrzo će biti prazan.

Proverite !

N.V. , redakcija Mamino ćoše

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: