„Dan zdravlja i rekreacije na Savi”

Sport za sve

Asocijacija „Sport za sve” Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, u nedelju, 23. maja 2021, organizuje aktivnost „Dan zdravlja i rekreacije na Savi”.

Ovom manifestacijom nastavlja se tradicija iz osamdesetih godina, a osnovna dimenzija programa je rekreacija na obalama beogradskih reka, promocija svakodnevne redovne fizičke aktivnosti i druženje velike porodice rekreativaca.

Program će se održati sa početkom u 11 časova na Sajamskom keju, na prostoru kod KRSN „Savska oaza” i restorana „Stenka”. Predviđeno trajanje programa je do 16 časova.

Planirane su rekreativne igre na obali (balote, pikado, nabacivanje obruča, ubacivanje trojki, badminton), plesni prikazi, vožnja kajaka i takmičenje u pripremi riblje čorbe.

U programu će učestvovati članovi Sokolskog saveza Beograda, Balote kluba „Kanarevo brdo”, plesne sekcije Sokolskog društva Beograd Matica, Penzionerskog servisa, KRSN „Savska oaza”, Crvenog krsta, kao i studenti Visoke sportske i zdravstvene škole, te zainteresovani rekreativci. Za učešće u programu prijavljeno je oko 60 učesnika.

Redakcija Mamino ćoše
www.beograd.rs

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: