Rezanci od krastavaca preliveni paradajizom

Krastavac i paradajiz na nov način

Osvežavajuće jelo sa italijanskim ukusima. 

Sastojci:
1 krastavac, oljušten
2 šolje čeri paradajiza 
2 čena belog luka, sitno iseckani
1/4 šolje listova bosiljka
2 kašike sitno iseckanog crvenog luka
1 kašika limunovog soka
1 kašičica sirovog meda

Ovo je količina za 1 osobu.

Pomoću ljuštilice za povrće napravite „rezance“ od krastavaca.  Stavite u posudu i ostavite sa strane.  Paradajz, beli luk, bosiljak, crveni luk, limunov sok i sirovi med dobro izmešajte u činiji. Pažljivo sipajte preko krastavaca i poslužite.

Ova lagana salata može biti užina od povrća za vas i vašu decu. Uključite decu u kuhinju, neka budu vaši mali pomoćnici.

Izvor: Medicinski Medium
Priredila Nataša Vukićević, redakcija Mamino ćoše

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: